Necessites aconseguir nous objectius?

Apren a identificar l’origen dels conflictes emocionals i a gestionar-los d’una manera pràctica i efectiva.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

Una ment entrenada és possiblement l’eina més important en el món de l’esport. Al Centre Intelment t’ajudem a alliberar tot el teu potencial i gestionar les emocions que poden limitar el teu rendiment. Amb el nostre mètode únic, milloraràs els teus resultats i assoliràs nous objectius.

Treballem

els reptes la pressió l'exigència

Sessions individuals per jugadors i entrenadors

T’ajudem a comprendre la importància de la teva ment en el procés esportiu i en la millora de resultats. A partir d’eines i pautes de control de la ment  podràs anar superant aquells obstacles i limitacions que et trobes tant en el terreny de joc com que la teva ment crea cada cop que vols superar-te.

Sessions per grups o equips

Oferim xerrades motivacionals i de preparació i control de la ment tant per equip de jugadors com pels entrenadors. En aquest cas, donem eines a l’entrenador per tal que pugui dirigir i liderar de millor forma l’equip.

» Amb poc temps he pogut notar grans canvis en mi, adonant-me del potencial que tenia desaprofitat. Ara sóc capaç d’organitzar-me millor, tinc nous recursos per exprimir al màxim les meves capacitats i treballo per superarme dia a dia. A més, he pogut experimentar el treball del Centre Intelment en el meu equip de futbol. Els resultats són molt positius, amb els jugadors més cohesionats i amb major capacitat de lideratge, aguantant millor la pressió dels partits.»

Èric Bartra, Entrenador i coordinador

Preguntes freqüents

El meu fill es queda bloquejat quan té un partir de futbol. Com el podeu ajudar?

Sense cap dubte. Al Centre Intelment treballarem amb diversos factors, com la seva autoestima i la seva seguretat per tal de fer-lo sentir que és capaç, donar-li la motivació necessària i oferir-li eines de gestió del pensament per tal que pugui superar les barreres que la seva pròpia ment crea.

Em frustra veure que cometo errors o que no assoleixo els meus objecius.

Sovint ens costa acceptar els nostres errors perquè no veiem que rere cada un d’ells hi ha una gran oportunitat d’aprenentatge. Els nostres professionals el donaran les eines necessàries per tal de gestionar aquesta i moltes altres situacions i alliberar tot el teu potencial.

Als entrenaments aconsegueixo les meves marques, però el dia de la competició fallo. Per què?

Al Centre Intelment t’ajudarem a gestionar la pressió i les espectatives, i et donarem les eines que necessites per a gestionar el pensament i poder superar aquests ostacles que la nostra ment continuament ens crea. Recorda que és tan important treballar la ment com el cos per tal d’aconseguir alliberar tot el nostre potencial.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Avís Legal
© Centre Intelment