Necessites agafar el control de la teva vida?

Aprèn a identificar l’origen dels conflictes emocionals i a gestionar-los d’una manera pràctica i efectiva.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

Al Centre Intelment et proporcionem les eines terapèutiques necessàries per tal que et coneguis i puguis agafar el control de la teva vida. T’ajudem a identificar els pensaments, les emocions i els patrons de conducta que et generen malestar i t’afecten tant a nivell mental, emocional i físic. El nostre mètode t’ajudarà a descobrir el teu millor potencial i a generar una profunda transformació positiva en totes les àrees de la teva vida.

Treballem

la inseguretat els dubtes les pors la depressió l'ansietat

Sessions per a totes les persones, i totes les edats

El nostre mètode terapèutic va dirigit a totes les edats i s’adapta a qualsevol etapa vital que estigui vivint la persona. Abordem la salut emocional sigui quin sigui el context en el qual es pugui trobar.

Infantil

Detecció precoç i treball terapèutic per infants, així com oferir pautes d’ajuda als pares, per tal  que tots, terapeuta i pares, treballem en la mateixa direcció.

Juvenil

Abordem qualsevol tipus de problemàtiques i conflictes que es puguin trobar els adolescents. Els ajudem a descobrir el seu potencial, la seva personalitat i els oferim les eines necessàries perquè en puguin fer una millor gestió.

Adult

A partir del nostre mètode d’entrenament terapèutic, t’oferim les eines necessàries per poder afrontar i gestionar els diferents moments vitals.

Psiconeuroimmunologia

Al Centre Intelment ens basem en la psiconeuroimmunologia (PNIE) com a eina terapèutica, ja que ens permet associar les emocions, el sistema nerviós, digestiu, immunitari i hormonal, totalment vinculats. Un desajust de qualsevol d’ells pot estar darrera dels teus malestars físics.

Et podem ajudar en ansietat, depressió, dolors crònics, malalties autoimmunes, intoleràncies alimentàries, malalties inflamatòries intestinals, migranyes, al·lèrgies, insomni, problemes hormonals…. En cada visita individualitzarem el millor tractament per a tu, optimitzant la teva alimentació i estil de vida, ajudant-nos suplements naturals amb estudis científics que n’avalen la seva eficàcia.

T’oferim la possibilitat de fer tests d’anàlisis específics i tests genètics.

” Durant quatre anys vaig creure que la vida no valia res, que tot m’era igual. Al Centre Intelment em van ensenyar a veure la vida d’una altra manera, vaig aconseguir capgirar aquesta depressió i ser una persona nova, amb nous valors i afrontant la vida d’una altra manera, amb una gran energia i positivitat. “

Guille Vigo, Empresari

Preguntes freqüents

Necessito un diagnòstic concret per venir a teràpia?

Sempre és positiu i necessari saber gestionar diferents aspectes de la teva vida per poder gaudir d’una bona salut mental i emocional. No necessites cap diagnòstic concret o específic per començar amb nosaltres, només les ganes de millorar la teva qualitat de vida.

Per a què serveix l'entrenament de la ment?

Està indicat per ajudar-te a resoldre qualsevol tipus de conflicte que et puguis trobar així com per ajudar-te a gestionar la teva depressió o ansietat.

Tothom està preparat per accedir a aquest entrenament?

Aquest entrenament està dissenyat per a que pugui accedir qualsevol persona des de nens fins a persones de la tercera edat. També per persones que pateixin qualsevol tipus de trastorn.

Ja em visita el meu metge, val la pena fer una visita?

Som complementaris a la medicina convencional, és un tàndem que sol millorar el tractament químic, sense necessitat de fer servir tanta dosi de medicament, disminuint efectes secundaris i millorant la qualitat de vida dels pacients.

Cóm s’inicia un tractament de PNIE? En què consisteix?

L’entrevista és llarga i completa. Comencem en els primers anys de vida i ens interessa tot el que t’hagi passat, ja que ens dona una idea global de les teves particularitats i podrem individualitzar millor el tractament. Val la pena portar analítiques i proves diagnòstiques que us hagin fet.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Termes i condicions
© Centre Intelment