Necessites millorar les teves relacions?

Aprèn a identificar i a gestionar els conflictes emocionals  que provoquen que no tinguis una bona relació amb la teva parella.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

Abordem els diferents conflictes que poden sorgir en les relacions de parella. Personalitzem el tractament entenent les necessitats tant a nivell de parella com de manera individual. En les sessions es donen les pautes i les eines terapèutiques que ajuden a millorar la comunicació dins la relació. També es treballa sobre els trets de personalitat i conductes de cada individu per tal de detectar com interfereixen en la relació.

Treballem

el desig la por la monotonia la insatisfacció el control

Sessions de teràpia per una millor salut sexual

Treballem des de l’educació sexual, aspecte molt important per tal de gaudir d’una bona sexualitat, fins a la resolució de diverses dificultats sexuals amb les quals ens podem trobar. Algunes d’aquestes són: l’anorgàsmia, la disparèunia o dolor sexual, el vaginisme, la disfunció erèctil o l’ejaculació precoç.

“La nostra vida en parella havia canviat tant que ja no sabia si era feliç. A partir de les nostres sessions al Centre Intelment, hem recuperat la il·lusió i la passió, cosa que ens  semblava impossible. Estem molt  agraïts per la vostra ajuda.

Marta i Guillem

Preguntes freqüents

Les sessions són conjuntes amb la meva parella o són individuals?

La primera sessió sempre es conjunta amb la teva parella. A partir del que es detecta valorem què és el més adient en cada cas, tenint en compte el moment pel qual estigui passant la relació. Abordem cada cas de forma personalitzada i ens adaptem al que terapèuticament sigui més beneficiós per la vostra relació en cada moment.

En quin moment és important iniciar tractament de teràpia de parella?

En qualsevol moment pot ser interessant iniciar el procés terapèutic, no només quan sents que és l’últim que et falta per “provar” per tal que la teva relació funcioni. L’ideal és fer prevenció, treballar de mica en mica aquells aspectes de la relació que no funcionen, abans d’arribar a una situació límit. També es pot entendre el tractament com una forma de créixer junts i d’anar millorant els aspectes que no us són propicis per extreure el màxim potencial a la relació.

Em fa mal la penetració i el ginecòleg m'ha recomenat que vagi a un psicòleg.

Al Centre Intelment t’ajudarem a detectar si hi ha alguna creença limitadora que t’impedeixi gaudir de la teva sexualitat de forma òptima. Et donarem eines de gestió del pensament i treballarem l’educació sexual per tal que coneguis més el teu cos i el significat del plaer. Si es creu oportú, treballarem de forma conjunta amb la fisioterapeuta del sòl pelvià per tal d’abordar la part física del teu malestar.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Termes i condicions
© Centre Intelment