Necessites millorar les teves relacions?

Apren a identificar l’origen dels conflictes emocionals i a gestionar-los d’una manera pràctica i efectiva.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

Abordem els diferents conflictes que poden sorgir en les relacions de parella, personalitzant el tractament i entenent les necessitats tant de la parella conjunta com de cada individu dins la relació. Es tracta de sessions on, a banda de donar pautes i eines terapèutiques que ajudin a millorar la comunicació en parella, també treballem sobre aquells trets de personalitat i conductes de cadascú per tal de veure com interfereix en la relació i poder fer canvis per poder tenir una millor relació amb la teva parella.

Treballem

el desig la por la monotonia la insatisfacció el control

Sessions de teràpia per una millor salut sexual

Treballem des de l’educació sexual, aspecte molt important per tal de gaudir d’una bona salut sexual, fins a la resolució de diverses dificultats sexuals amb les quals ens podem trobar. Algunes d’aquestes són l’anorgàsmia, la disparèunia o dolor sexual, el vaginisme, la disfunció erèctil o l’ejaculació precoç.

» La nostra vida en parella havia canviat tant que ja no sabia si era feliç. A partir de les nostres sessions al Centre Intelment, hem recuperar la il·lusió i la passió, cosa que semblava impossible. No podem estar més agraïts per la vostra ajuda «

Marta i Guillem

Preguntes freqüents

Les sessions són conjuntes amb la meva parella o són individuals?

La primera sessió sempre es conjunta amb la teva parella. A partir d’aleshores valorem què és el més adient en cada cas, tenint en compte el moment pel qual estigui passant la relació. Valorem cada cas de forma personalitzada i ens adaptem a allò que terapèuticament pugui ser més beneficiós per la vostra relació en cada moment.

En quin moment és important iniciar tractament de teràpia de parella?

En qualsevol moment pot ser interessant iniciar el procés terapèutic, no només quan sents que és l’últim que et falta per “provar” per tal que la teva relació funcioni. L’ideal és fer prevenció, treballar de mica en mica aquells aspectes de la relació que no funcionen, abans d’esperar que arribeu a una situació límit. També es pot entendre el tractament com una forma de créixer junts i d’anar polint aspectes que no us fan bé per extreure el màxim potencial a la relació.

Em fa mal la penetració i el ginecòleg m'ha recomenat que vagi a un psicòleg.

Al Centre Intelment t’ajudarem a detectar si hi ha alguna creença limitadora que t’impedeixi gaudir de la teva sexualitat de forma òptima. Et donarem eines de gestió del pensament i treballarem d’educació sexual per tal que coneguis més el teu cos i l’ampli significat del plaer. Per altra banda, quan és necessari, treballem de forma conjunta amb la fisioterapeuta del sòl pelvià per tal que abordi tota la part física del teu malestar.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Avís Legal
© Centre Intelment