El mètode Intelment.
Un sistema terapèutic que t'ensenya a viure d'una manera més positiva i conscient.

FUNCIONAMENT

Com funciona el mètode Intelment?

A través d’un conjunt d’eines i tècniques contrastades, t’ajudem a identificar l’origen dels conflictes emocionals i a gestionar-los d’una manera pràctica i efectiva. Millorant així el teu benestar i potenciant el teu desenvolupament personal.

APLICACIÓ

En quins àmbits s’aplica el nostre mètode?

El mètode Intelment ajuda tant a persones que passin per conflictes emocionals o situacions d’estrès , com a d’altres que vulguin impulsar o millorar algun aspecte de la seva vida, sigui quin sigui l’àmbit.

Àmbit personal

El mètode Intelment t’ajudarà a conèixer-te millor i a agafar el control de la teva vida, identificant els pensaments, les emocions i els patrons de conducta que et generen malestar i t’afecten tant a nivell mental, emocional i físic. T’ajudarà a descobrir-te i a generar una profunda transformació positiva en tu.

Àmbit esportiu

Una ment entrenada és possiblement l’eina més important en el món de l’esport. El mètode Intelment t’ajuda a alliberar tot el teu potencial i gestionar les emocions que poden limitar el teu rendiment. Millora els teus resultats i assoleix nous objectius.

Àmbit educatiu

Cada una de les etapes educatives, comporten inequívocament canvis i desenvolupament, no només a nivell acadèmic sinó també personal i de relacions amb els altres. A través del nostre mètode aprendràs a gestionar aquests reptes, pressions, inseguretats i transformar-los en generadors de canvi i millora.

Àmbit laboral

En un entorn tan exigent com és el laboral, et donem les eines necessàries per tal que puguis afrontar els reptes de manera més assertiva i eficient. Millorant així no només el teu benestar emocional sinó també el rendiment i la projecció professional.

RESULTATS

Què aconseguim amb el mètode Intelment?

El mètode Intelment et proporciona tot un conjunt d’eines autogestionables de transformació que, un cop apreses, podràs aplicar en diferents moments i àmbits de la teva vida, tant personal com laboral o educativa. Assolint una autonomia per tal que puguis gestionar i resoldre qualsevol tipus de conflicte que aparegui a la teva vida i, per tant, augmentant la seguretat i la confiança.

Amb el nostre sistema i la teva implicació, voluntat i compromís, veuràs els canvis des de ben aviat, escurçant en la majoria dels casos, la durada de les teràpies.

EXPERIÈNCIA

El mètode Intelment.
El rigor de l'experiència i la solvència dels resultats.

Tot i haver-se construït de manera sòlida i rigorosa durant els més de 25 anys d’experiència professional de la directora del centre, el mètode Intelment és dinàmic i segueix en constant evolució, adaptant-se a les noves realitats i paradigmes de la nostra societat.

 

Hem desenvolupat un conjunt d’eines que s’adapten a cada persona, tenint en compte les seves particularitats i necessitats, sense caure en premisses i absolutismes. Els resultats obtinguts per totes aquelles persones que han provat i han confiat en el nostre mètode ens avalen, i ens permeten assegurar un procés de transformació real, en el qual tu en seràs el protagonista i part activa del procés de canvi.

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Termes i condicions
© Centre Intelment