Necessites afrontar nous reptes?

Aprèn a controlar i a gestionar l’estrès, ja que sovint ens incapacita a afrontar nous objectius.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

En un entorn tan exigent com és el laboral, al Centre Intelment et donem les eines necessàries per tal que puguis afrontar els reptes de manera més assertiva i eficient. Amb l’ajuda dels nostres professionals, milloraràs no només el teu benestar emocional sinó també el rendiment i la projecció professional.

Treballem

la pressió els objectius la motivació la seguretat l'estrés

Sessions individuals per treballadors i directius.

T’ajudem a extreure el teu màxim potencial, augmentar la teva motivació i el teu creixement professional a partir d’indagar en aquells aspectes que més necessites treballar i donar-te eines de gestió emocional i personal perquè obtinguis millors resultats laborals.

” Un escenari és on es centren totes les mirades, l’exigència del públic demana la màxima concentració, seguretat i dedicació… Només es pot aconseguir després de molt d’esforç i treball. Un treball mental que al Centre Intelment m’han ensenyat a dominar i controlar. “

Joan Maria Vidal, Actor

Preguntes freqüents

Estic patint assetjament laboral, em podeu ajudar?

Tant si en aquest moment et trobes en aquesta situació o si l’has patit en el passat, els nostres professionals et donaran les eines necessàries per tal de retrobar l’equilibri i afrontar la situació amb més seguretat i confiança. El nostre consell? No esperis a que empitjori la situació i comença a treballar-ho el més aviat possible.

M’agradaria canviar de feina però tinc por. Què he de fer?

Al Centre Intelment et guiarem i et donarem les eines que necessites en aquest moment tan important per sentir seguretat i empoderament, per ser capaç de prendre la millor decisió.

Tinc molt estrès laboral, com puc gestionar-lo?

L’estrès en l’entorn laboral pot ser molt perjudicial, tant per la teva carrera com pel teu benestar personal i el dels que t’envolten A les nostres sessions t’ensenyarem a fer-ne una millor gestió. També a que sàpigues detectar quins aspectes de la teva personalitat et generen que estiguis vivint amb patiment aquesta experiència. Et donem les eines terapèutiques per tal que ho puguis resoldre d’una manera òptima.

Estic dirigint un equip de treball i m'agradaria ser un millor líder.

Al Centre Intelment t’oferim les eines organitzatives i de gestió per tal  que puguis motivar al teu equip i saber entendre les seves necessitats. Et proporcionem unes eines personals de lideratge perquè puguis fer una bona gestió de l’estrès i  ser un bon referent pel teu equip.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Termes i condicions
© Centre Intelment