Necessites afrontar nous reptes?

Apren a identificar l’origen dels conflictes emocionals i a gestionar-los d’una manera pràctica i efectiva.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

En un entorn tan exigent com és el laboral, al Centre Intelment et donem les eines necessàries per tal que puguis afrontar els reptes de manera més assertiva i eficient. Amb l’ajuda dels nostres professionals, milloraràs no només el teu benestar emocional sinó també el rendiment i la projecció professional.

Treballem

la pressió els objectius la motivació la seguretat l'estrés

Sessions individuals per treballadors i directius.

T’ajudem a extreure el teu màxim potencial, augmentar la teva motivació i el teu creixement professional a partir d’indagar en aquells aspectes que més necessites treballar i donar-te eines de gestió emocional i personal perquè obtinguis millors resultats laborals.

» Durant quatre anys vaig creure que la vida no valia res, que tot m’era igual. L’Encarnita em va ensenyar a veure la vida d’una altra manera, vaig aconseguir capgirar aquesta depressió i ser una persona nova, amb nous valors i afrontant la vida d’una altra manera, amb una gran energia i positivitat. «

Guille Vigo, Empresari

Preguntes freqüents

Estic patint assetjament laboral, em podeu ajudar?

Tant si en aquest moment et trobes en aquesta situació o si l’has patit en el passat, els nostres professionals et donaran les eines necessàries per tal de retrobar l’equilibri i afrontar la situació amb major seguretat. El nostre consell? No esperis a que vagi a pitjor i comença a treballar-ho el més aviat possible.

M’agradaria canviar de feina però tinc por. Què he de fer?

Al Centre Intelment et guiarem i et donarem les eines que necessites en aquest moment tan important per sentir seguretat i empoderament, per ser capaç de prendre la millor decisió.

Tinc molt estrès laboral, com puc gestionar-lo?

L’estrés en l’entorn laboral pot ser molt perjudicial, tant per la teva carrera com pel teu benestar personal i el dels que t’envolten. Amb les nostres sessions t’ensenyarem a fer-ne una millor gestió, així com també saber detectar quins aspectes de la teva personalitat et generen que estiguis vivint així aquesta situació i poder-ho resoldre d’una forma òptima.

Estic dirigint un equip de treball i m'agradaria ser un millor líder.

Al Centre Intelment t’oferim les eines organitzatives i de gestió per tal  que puguis motivar al teu equip i saber entendre les seves necessitats. A banda, t’oferim unes eines personals per poder fer una bona gestió de l’estrès i convertir-te en un bon referent pel teu equip.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Avís Legal
© Centre Intelment