Necessites gestionar els teus conflictes escolars?

T’aportem les eines necessàries per afrontar i gestionar possibles bloquejos escolars i a potenciar les teves habilitats d’aprenentatge.

Al Centre Intelment et donem les eines i t’ajudem a aconseguir-ho

Cada una de les etapes educatives, comporten inequívocament canvis i desenvolupament, no només a nivell acadèmic sinó també personal i de relacions amb els altres. Amb el nostre mètode aprendràs a gestionar aquests reptes, pressions, inseguretats i transformar-los en generadors de canvi i millora.

Treballem

la pressió els complexes l'autoestima els resultats

Sessions individuals per alumnes o professors

A partir de les teves necessitats i de la demanda d’ajuda que fas, desenvolupem una estratègia terapèutica per donar-hi resposta.

Sessions per grups escolars

El nostre equip ofereix xerrades tant pel claustre de professors com pels pares dels infants de totes les edats amb la intenció de donar solució, eines i pautes per tal de poder acompanyar als infants i adolescents de la millor manera possible en cadascuna de les seves etapes vitals i acadèmiques.

” Vaig anar al Centre Intelment, en principi per reorientar una mica la meva vida laboral ja que abans treballava en el sector farmacèutic. Al Centre Intelment em van ajudar a treballar tots els aspectes de la vida des d’un punt de vista positiu i centrat en la part intel·ligent del cervell, el que m’ha permès accedir i aconseguir tots els reptes i somnis que he tingut en ment.”

Amparo Molins, Professora de secundària i batxillerat

Preguntes freqüents

El meu fill es queda en blanc als exàmens i se sent molt insegur. El podeu ajudar?

Al Centre Intelment treballarem la seva autoestima i la seguretat en ell mateix. Detectarem quins son els obstacles que la seva ment crea, i li donarem les pautes per una millor gestió emocional, transformant dràsticament la seva vida i els seus resultats escolars.

La nostra filla pateix bullying i no sabem com ajudar-la.

L’abordatge professional que oferim en aquests casos implica tant a la nena o al nen afectats, amb qui treballarem l’impacte que aquesta situació pot estar tenint en la seva autoestima, seguretat i estat d’ànim, com també oferint eines als pares perquè la pugueu ajudar  i dirigir-la en aquest procés. És important la implicació de tots per a superar amb èxit aquesta situació.

Penso que el meu fill/a hauria de parlar més per l’edat que té, com ens podeu ajudar?

Al Centre Intelment tenim professionals especialistes en Atenció Precoç per infants de 0 a 6 anys. A partir d’un conjunt de teràpies específiques, es treballen els músculs facials, s’estimula la utilització del llenguatge i l’aparició de noves paraules. Alhora treballem la part emocional i tots aquells aspectes que poden estar intervenint, a través d’exercicis d’exteriorització i detecció d’emocions.

Oferiu activitats d’estimulació per a nens amb necessitats educatives especials?

Al Centre Intelment oferim un ampli ventall de serveis per infants amb NEE, des del diagnòstic, com teràpies concretes (emocions, trastorns del desenvolupament, trastorns de conducta) o activitats educatives per estimular i complementar l’aprenentatge a l’escola.

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

Sessions online per la teva comoditat

No esperis més,
el canvi és a les teves mans.

Adreça
Av. Baix Penedès, 27
El Vendrell, Tarragona
Horari d’oficina
Matins
de dilluns a divendres
de 10:00 a 13:00
Tardes
de dilluns a dijous
de 17:00 a 20:00
Contacte
T  977 66 87 48
M  650 850 580
Termes i condicions
© Centre Intelment